Шостий ІТ-Кубок (2013). Львів

Час: 

Суб, 14/09/2013 - 12:00 до 22:00

ABTO Software Запрошуємо всіх айтішників взяти участь у Шостому ІТ-кубку з гри «Що? Де? Коли?», приуроченого до Дня Програміста, що пройде 14-го вересня 2013 року у кафе «Дегусто».
Всі питання турніру будуть на комп’ютерну тематику!

Турнір складається з трьох турів по 16 питань в кожному. Редактори пакету: Іван Карбовник (Львів), Андрій Безбородов (Львів-Рівне), Іван Місяць (Львів).

Змагання будуть проходити у двох заліках:

  • ІТ-залік. У ньому беруть участь команди, складені виключно з працівників однієї ІТ-фірми. При цьому від однієї ІТ-компанії можуть грати декілька команд.
  • Загальний залік. Команди формуються довільним чином.

Переможець ІТ-заліку отримає багато пива та Кубок, з якого це пиво можна буде випити :) Цього року ІТ-залік буде всеукраїнським, і краща ІТ-команда України отримає спеціальний приз.

Для участі у грі вам необхідно до 10-го вересня зареєструвати команду за цією формою. Команда має складатися з шести гравців. Командний внесок за гру складає 60 грн.

Список зареєстрованих команд

ІТ-вікторина

В межах турніру планується також проведення ІТ-вікторини. Розклад та правила уточнюються :) Слідкуйте за оновленнями.

Місце проведення

ІТ-кубок пройде у кафе «Дегусто» за адресою: Львів, вул. Героїв УПА, 73. Кафе не зможе прийняти більше 20 команд, тому поспішайте реєструватись. Якщо буде зареєстровано більше 20-ти команд, то перевага буде надаватися командам ІТ-заліку та командам, що швидше зареєструвалися (саме в такому порядку).

Організатори

Організатори турніру – клуб «U3» ЛНУ ім. Франка. Організатор львівського майданчика – Іван Місяць. Контактний мейл: info@it-cup.org. Актуальну інформацію та історію ІТ-кубку можна знайти на сайті: it-cup.org.

Турнір на львівському майданчику проходить за підтримки компанії ABTO Software.