Відкритий кубок університетів U-Куб 2012/2013. Львів

У рамках «Відкритого кубку університетів - U3» з гри "Що? Де? Коли?", львівським командам буде запропоновано позмагатися за Відкритий кубок Львівського національного університету імені Івана Франка для студентських команд (команди до яких входять лише студенти денної форми навчання одного конкретного Львівського ВНЗ) і за Кубок Дракона для команд загального заліку. Команди Львівського регіону, які бажають зголоситися до участі у змаганнях, повинні до 14 листопада, включно, заповнимти заявку на сайті: http://u3.org.ua/node/add/team-registration

Організаційний внесок за участь в етапі турніру становить 20 грн. для львівських студентських команд, які представляють конкретний університет (вищий навчальний заклад)  і 60 грн. для львівських команд - учасниць загального заліку.

 
З повагою, Оргкомітет U3
orgkomitet@u3.org.ua

[Image]За чотири останні роки сталося багато подій. Америка отримала темношкірого президента. Міхаель Шумахер встиг піти та повернутися до Формули 1, а Андрій Шевченко знову виступає за «Динамо». Taipei 101 вже не найвищий хмарочос, а «Титанік» перестав бути найкасовішим фільмом за всю історію. Не оминули зміни і львівське ЩДК.  Львів тепер має представництво у 1-й лізі ЛУК, запрацювала інтернет-база запитань українською мовою, з’явилася Синхрон-ліга, у рамках якої відіграються популярні міжнародні турніри.

     Експериментальний турнір «Зуб Дракона», проведений у 2006 році на факультеті електроніки Львівського національного університету імені Івана Франка,  трансформувався у багатоетапні змагання, у яких приймають участь біля п’яти десятків львівських команд.

Коментарі