Відкритий кубок університетів, зміни в календарі і регламенті.

За рішенням правління ЛУК, лідер університетського заліку Відкритого кубку університетів U3 після 2 етапу отримує персональне запрошення на Всеукраїнську Універсіаду зі ЩДК сезону 2012/2013 рр.

3-ій та 4-ий етап Відкритого кубку університетів U3 сезону 2012-2013 рр. отримали статус "Всеукраїнського молодіжного синхрону ЛУК зі ЩДК сезону 2012/2013 рр.". Переможець за сумою цих двох етапів отримає персональне запрошення на Молодіжний чемпіонат України зі ЩДК.


У зв'язку з цим, в календарі турніру відбулися невеликі зміни:
1 етап - 15-22 листопада;
2 етап - 13-16 грудня;
3 етап - 21-24 лютого;
4 етап - 28-31 березня;

Змінився також пункт регламенту щодо учасників турніру:
4.2. Команди, які приймають участь в університетському заліку,  повинні формуватися з гравців, що є студентами одного ВНЗ, отримують першу вищу освіту будь-якої форми навчання і народилися не раніше 01.09.1989 р. Команди, склади яких не відповідають вказаним вимогам, можуть приймати участь тільки у загальному заліку.

Лідер Відкритого кубку Львівського національного університету за підсумками 3-х етапів отримує право представляти Львів на Всеукраїнській Універсіаді зі ЩДК.

Коментарі

Не розумію, навіщо смайлик.

Не розумію, навіщо смайлик. Моє питання було по суті. Якщо в команді грає такий "віковий студент", чи навіть кілька, то імхо 1) це нетипова ситуація, 2) перехід такої команди в загальний залік дасть можливість студентам у більш збалансованій ситуації виявляти сильніших.

Візьмемо технічні

Візьмемо технічні спеціальності, на якій наприклад я навчався. Якщо б подібне було, наприклад, минулого року, то більше половини моїх одногрупників не могли б прийняти участь, бо вони були і 88, і 87, і навіть 86 з 85 роками народжень, хоч і денна форма навчання і перша вища освіта... Тому не така вже й нетипова ситуація...

+ теперішні команди могли б

+ теперішні команди могли б видозмінитися, об'єднатись і т.д. на універсіаду... відповідно кращі результатти... от я впевнений, що знайдуться команди, в яких гравці пропадуть...
+ отаке оголошення за день не додає такій, вже, мабуть,"серйозній" організації плюсів...
Потрібно було, бодай для команд, ціллю яких є лише участь в Кубку ЛНУ, лишити все як є, а хто вже має плани дальновидніші думав би і конструював команду на універсіаду... А не так всіх в загальний залік... Враховуючи попередні сезони, більш ніж ймовірно, що перемогла б команда з-за меж Львова. То для них би й зробили що переможець кудись там виводиться, а львівські команди грали б в залік кубку ЛНУ... ІМХО...

> + теперішні команди могли б

> + теперішні команди могли б видозмінитися...
вони матимуть таку можливість. очевидно, що у Львова буде квота більш ніж одна команда на Універсіаду.
> + отаке оголошення за день не додає...
здається, що затримка з погодженням цього рішення була з боку правління ЛУК, а не оргкомітету U3.

Я цього року за місяць часу

Я цього року за місяць часу зібрав команду для боротьби за кубок ЛНУ. Всі гравці підходили по регламенту, який був оголошений коли я реєструвався. Тепер мені лишається один день, щоб замінити половину складу, який вже не підходить.

Я тут перечитав уважніше і

Я тут перечитав уважніше і стало ще цікавіше...
Цитата: "3-ій та 4-ий етап Відкритого кубку університетів U3 сезону 2012-2013 рр. отримали статус "Всеукраїнського молодіжного синхрону ЛУК зі ЩДК сезону 2012/2013 рр.". Переможець за сумою цих двох етапів отримає персональне запрошення на Молодіжний чемпіонат України зі ЩДК."
А якого то біса на молодіжний чемп команда повинна бути лише з гравців одного ВУЗу??? А то нічого, що люди можуть по віку підходити, але вже працювати? Чи взагалі в ВУЗі не навчатись? Чи в різних ВУЗах???
А чому молодіжна команда, яка нещодавньо "досить достойно" представила Львівщину на молодіжному Кубку України, немає ніякої можливості через регламент у3 позмагатися у Всеукраїнському МОЛОДІЖНОМУ (не студентському) синхроні з іншими командами України???
Друге: чи буде тоді недопущено команди з інших міст, які не втсигнуть зареєструватися до кінця сьогоднішнього дня до цього молодіжного синхрону? Якщо так, то це порушення регламенту чемпіонату і знову таки несправедливо стосовно львівських знавців!
І таких питань, які лиш вииникають і залишаються без відповіді після цього рішення все більше і більше...

> Я тут перечитав уважніше От

> Я тут перечитав уважніше
От і читайте уважніше, перш ніж черговий раз спамити купою тексту.
Одна команда - переможець молодіжного синхрону по всій Україні - отримує персональне запрошення на МолЧУ. Не здається, що однієї команди для проведення МолЧУ замало? Правильно, будуть ще регіональні відбіркові турніри, вимоги до учасників яких відповідатимуть вимогам МолЧУ! А там можна і не навчатись у ВУЗі, і збірні влаштовувати, і представляти раніше Львівщину з різним достоїнством.

Шановний Бізба, прошу Вас не

Шановний Бізба, прошу Вас не відповідати на мої повідомлення, поки до Вас не звертаюсь і ЧИТАТИ УВАЖНО те, що написано!
Мова йде не про вихід на молчемп, про що в моїй "купі тексту" лише цитата з новини. А про те, що команда "Бууууу" зокрема та інші, команди, в яких гравці не навчаються лише в одному ВУЗі НЕ мають можливості позмагатись у "Всеукраїнському молодіжному синхроні ЛУК зі ЩДК сезону 2012/2013 рр."(ТАК! Це різні турніри!!!)!!!
Виходить, що провідні молодіжні команди/гравці Львівщини повинні "забивати" або на Кубок ЛНУ, або на універсіаду, або молсинхрон.
Прочитайте уважно те, що написав адмін, а не виривайте фрази з моїх повідомлень!

> Шановний Бізба, прошу Вас

> Шановний Бізба, прошу Вас не відповідати на мої повідомлення,
> поки до Вас не звертаюсь
Шановний RIOTER, прошу Вас не писати повідомлень на львівські ЩДК-ресурси, які я читаю. Так нормально?

Тоді я не розумію, що саме

Тоді я не розумію, що саме вам не подобається: те, що Буууу не зможе зіграти оптимальним складом на У3 (про що було відомо заздалегідь) чи якісь нововведення

те що ряд команд, серед яких

те що ряд команд, серед яких і Бууууу не можуть зіграти оптимальним складом на синхронному молодіжному турнірі, в якості якого було (нововведенням) вибрано 3 і 4 етапи у3 і про що заздалегідь далеко не було відомо, а лише вчора.
це одне з багатьох "неподобань". Як я вже писав, є й інші нюанси.
уважно перечитайте про кожен з турнірів, які вирішили впихнути в етапи у3 і як саме те все перерозподілити.
абстрагуйтесь від Бууууу...
був турнір:
1) Кубок ЛНУ - вимога до гравців: студенти одного ВУЗу (вже не памятаю, можливо, денної форми навчання);
2) Універсіада - студенти одного ВУЗу, 1 вища освіта, не старші 01.09.1989 (вже обмеження гравців студкоманд у3);
3) молсинхрон - не старші 01.09.1989 (тобто з різних ВУЗів, працюючі, школярі при бажанні)
тобто ви вважаєте, що нормально було це все під одну гребінку за день до початку змагань?