Відкритий кубок університетів U-Куб 2011/2012

10 листопада 2011 року стартує «Відкритий кубок університетів - U3» з гри "Що? Де? Коли?". Змагання будуть проходити у вигляді синхронного україномовного турніру та складатимуться з чотирьох етапів. Дистанція кожного етапу – три тури по 12 запитань.

Календар турніру
2011 рік:
1 етап: 10-16 листопада. Редактор-координатор пакету – Іван Карбовник (Львів, Україна).
2 етап: 8-14 грудня. Редактори пакету – Олександр Чижов (Харцизьк, Україна),  Юрій Загребельний (Донецьк, Україна), Іван Карбовник (Львів, Україна).
2012 рік:
3 етап: 16-22 лютого.
4 етап: 5-11 квітня.

Як і у попередніх сезонах, передбачено залік у двох категоріях:
І. Студентський кубок U3 - серед команд, до складу яких входять лише студенти денної форми навчання одного Університету чи ВНЗ;
II. Відкритий кубок U3 - серед команд які сформовані довільним чином (немає вимоги щодо належності до якогось ВНЗ).

Зголошення до участі у турнірі від міста (регіону) необхідно надіслати до 5 листопада 2011 року, включно, на адресу orgkomitet@u3.org.ua .

Тема (subject) листа має виглядати так: U3_registration_region У темі, замість слова region, потрібно вказати свій регіон (наприклад, U3_registration_Kyiv). Заявка повинна містити таку інформацію:
1. Назва міста (регіону).
2. Ім'я та прізвище особи, відповідальної за проведення турніру в даному місті (регіоні), електронну адресу та контактний телефон цієї особи.
3. Ім'я та прізвище ведучого.
4. Електронну адресу ведучого.

Зареєструватися також можна, заповнивши електронну форму на сайті турніру: http://u3.org.ua/ukyb/region/registration Турнірний внесок за участь в етапі змагань становить 15 грн. для команд, які сформовані студентами конкретного університету (ВНЗ), і 20 грн. для команд-учасниць загального заліку.

U3  - Львів

Вже традиційно, у рамках турніру U3, львівським командам буде запропоновано позмагатися ще й за Відкритий кубок Львівського національного університету імені Івана Франка для студентських команд (команди до яких входять лише студенти денної форми навчання одного конкретного Львівського ВНЗ) і за Кубок Дракона для команд загального заліку. Команди Львівського регіону, які бажають зголоситися до участі у змаганнях, повинні до 8 листопада, включно, надіслати заявку на емейл orgkomitet@u3.org.ua. У темі листа слід вказати U3_lviv_team де, замість слова team, зазначити назву команди (наприклад  U3_Lviv_yx).

У заявці повинна міститися така інформація:
1. Назва команди
2. Капітан
3. Контактний телефон
4. Контактний email
5. Для команд студентського заліку: назва ВНЗ, факультет;
    Для команд загального заліку: вказівка "загальний залік".

Організаційний внесок за участь в етапі турніру становить 20 грн. для львівських студентських команд, які представляють конкретний університет (вищий навчальний заклад)  і 60 грн. для львівських команд - учасниць загального заліку.

 
З повагою,
Оргкомітет U3

[Image]За чотири останні роки сталося багато подій. Америка отримала темношкірого президента. Міхаель Шумахер встиг піти та повернутися до Формули 1, а Андрій Шевченко знову виступає за «Динамо». Taipei 101 вже не найвищий хмарочос, а «Титанік» перестав бути найкасовішим фільмом за всю історію. Не оминули зміни і львівське ЩДК.  Львів тепер має представництво у 1-й лізі ЛУК, запрацювала інтернет-база запитань українською мовою, з’явилася Синхрон-ліга, у рамках якої відіграються популярні міжнародні турніри.

     Експериментальний турнір «Зуб Дракона», проведений у 2006 році на факультеті електроніки Львівського національного університету імені Івана Франка,  трансформувався у багатоетапні змагання, у яких приймають участь біля п’яти десятків львівських команд.